Kimya texnologiyası. Kimya və yeyinti sənayesi

Qıcqırtma, maya istehsalı

 

 

 Əliyeva Gülşən Sabir qızı. Bioşərab istehsalını təmin edən faktorların qiymətləndirilməsi və tədqiqi [Mətn]: tex. üzrə fəls. d-ru e. dər. al. üçün təq. ol. dis.: 3309.01. G. S. Əliyeva ; Azərb. Dövlət Aqrar Un-ti.-Gəncə., 2015.- 161 s.

 

 Əliyeva Şəlalə Elxan qızı. Portveyn tipli tünd şərabların təkmilləşdirilmiş istehsal texnologiyasının işlənməsi [Mətn]: tex. üzrə fəls. d-ru e. dər. al. üçün təq. ed. dis.: 05.18.01. Ş. E. Əliyeva ; Azərb. Dövlət Aqrar Un-ti.-Gəncə., 2012.- 133 s.

 

 Heydərov Elnur Elman oğlu. Yüksək ekstraktlı şərab materialı hazırlama texnologiyasının təkmilləşdirilməsi [Mətn] : tex. üzrə fəls. d-ru a. dər. al. üçün təq. ol. dis.: 05.02.23. E. E. Heydərov ; Azərb. Kooperasiya Un-tu.-Gəncə., 2010.- 139 s.

 

Kazımova İlhamə Hüseyn qızı. Müxtəlif üzüm sortlarından istifadə etməklə konyak şərab materialı istehsalı texnologiyasının işlənməsi [Mətn]: tex. e. üzrə fəls. d-ru a. dər. àl. üçün təq. ed. dis.: 3309.01. İ. H. Kazımova; Azərb. Resp. Təhsil Nazirliyi, Azərb. Dövlət İqtisad Un-ti.-B., 2013.- 172 s.

 

Musayev Teymur Musa oğlu. Tünd şərabların hazırlanma texnologiyasının təkmilləşdirilməsi [Mətn]: tex. üzrə fəls. d-ru e. dər. àl. üçün təq. ed. dis.: 3309.01. T. M. Musayev ; Azərb. Resp. Kənd Təsərrüfatı Nazirliyi, Azərb. Elmi-Tədqiqat Üzümçülük və Şərabçılıq İn-tu.-B., 2014.- 129 s.

 

Pənahov Tariyel Məhəmməd oğlu. Azərbaycan Respublikasında palıd ağacı emalı məhsullarının şərabçılıq sənayesində istifadə olunmasının elmi əsasları [Mətn] : tex. e. d-ru e. dər. al. üçün təq. ol. dis.: 3309.01 T. M. Pənahov ; Azərb. Resp. Kənd Təsərrüfatı Nazirliyi, Aqrar Elm və İnformasiya Məsləhət Mərkəzi, Üzümçülük və Şərabçılıq Elmi-Tədqiqat İn-tu.- B., 2016.-350 s.

 

National Library of Azerbaijan © All Rights Reserved