Gənc kulinarların şirniyyat
festivalı
Yanvarın 29-da Turizm və sosial xidmətlər üzrə Bakı Dövlət Peşə Təhsili Mərkəzində Azərbaycan Kulinarlarının Respublika Forumu çərçivəsində Gənc kulinarların 3-cü Şirniyyat festivalı keçirilib.
Festival Azərbaycan Dövlət Turizm Agentliyi, Milli Kulinariya Mərkəzi, Peşə Təhsili üzrə Dövlət Agentliyi, Azərbaycan Milli Kulinariya Assosiasiyasının dəstəyi ilə reallaşıb.
Yarışmada Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin (ATMU) komandası da – Sosial menecment fakültəsi qida mühəndisliyi ixtisasının tələbələri Mətanət Pənahova, Gülnur Nağıyeva və Turizm və qonaqpərvərlik fakültəsinin 3-cü kurs tələbəsi Səidə Məmmədova iştirak edib. Festivalda beş növ şirniyyat təqdim edən ATMU komandası “Müasirlik” nominasiyası üzrə birinci yerə layiq görülüb.
Tələbələrin festivalda
iştirakını Mehmanxana və restoran biznesi
kafedrasının müdiri, dosent Novruz Quliyev
və Karyera və kommunikasiya
şöbəsinin əməkdaşı Aida
Bayramova təşkil edib.
Mədəniyyət.- 2020.- 31 yanvar.- S.4.